Cumpără un kit unghii cu ojă semipermanentă sau gel și treci de la un simplu hobby la o adevărată afacere la tine acasă!

cumpara-kit-unghii-oja-semipermanenta-gel-hobby-afacere-acasa

 

Fie că ești studentă și îți doreșți independență financiară, proaspătă mămică, sau pur și simplu vrei să ai un venit în plus, realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă sau gel pare să fie metoda cea mai potrivită si cea mai la-ndemână. 

Cel mai mare avantaj constă în flexibilitatea și confortului activității; fără drumuri zilnice la birou, fără program fix, fără targeturi stresante. Tu eșți cea care decide cât timp vei dedica realizării manichiurii, dar și varianta care îți place cel mai mult: oja semipermanentă, sau gelul, poate chiar ambele, de ce nu?

Manichiura cu ojă semipermanentă - avantaje și dezavantaje

oja semipermanenta

Cea mai ieftină și ușor de aplicat, oja semipermanentă este aleasă tot mai mult de domnișoarele și doamnele care vor să aibă o manichiură perfectă pentru câteva săptămâni.

Durata unei ședințe durează mai puțin de 2 ore, prețul este rezonabil, iar pentru tine investiția este una minimă si efortul destul de redus. Pentru aceasta ai nevoie de un kit de unghii cu ojă semipemanentă ce conține toate instrumentele de care ai nevoie să începi aplicarea ojei semipermanente la ține acasă. 

Dacă eșți pasionată de îngrijirea personală, și de manichiură sau pedichiură în mod particular, kitul de unghii cu ojă semipermanentă este tot ce-ți trebuie pentru trecerea de la un simplu hobby la o adevărată afacere în confortul casei tale. 

Acesta conține de obicei o lampa UV pentru uscarea rapidă a ojei semipermanente, cu un consum minim de energie, potrivită atât pentru manichiură cât și pentru pedichiură, câteva oje semipermanente, o bază, și un top, dar și o mulțime de unelte folosite în aplicarea ojei : instrument pentru cuticule, bețișoare pentru cuticule, diferite pile, buffere, despărțitoare, șervețele de unghii, un  remover,  un ulei pentru cuticule, dar și capsule pentru îndepărtarea ojei semipermanente. 

Prețul unui astfel de kit pornește de la 130 de RON și îl poți achiziționa de pe un site specializat în furnizarea produselor de îngrijire și înfrumusețare. Îl comanzi online, și îl primești acasă la tine, astfel că nu mai ești nevoită să faci niciun drum în oraș, sau să pierzi timp în căutarea fiecărui instrument în parte.

Un dezavantaj al manichiurii cu ojă semipermanentă este reprezentat de durata acesteia, de obicei rezistă între 3 și 4 săptămâni, și trebuie reîmprospătată mai des decât manichiura cu gel despre care vom vorbi în rândurile ce urmează.

Manichiura cu gel - investiție vs profit

manichiura cu gel

Mai costisitoare și complexă comparativ cu ojă semipermanentă, manichiura cu gel are însă avantajele sale: rezistă mai mult, și acoperă o gama foarte generoasă de modele pornind de la cele mai simple, până la cele mai complexe, fie direct aplicate pe unghii sau pictate manual. 

Un kit de unghii cu gel poate fi achiziționat de pe site-urile cu același profil, și cuprinde toate uneltele necesare realizării acestui tip de manichiură într-un mod profesionist. Prețul unui astfel de kit poate începe de la 150 de RON (în funcție de componența sa).  Odată primit acasă, poți începe să experimentezi o mulțime de modele în materie de nail art, și poți începe să-ți recuperezi investiția. După primele manichiuri vei trece de la etapa investiției la cea a profitului, prețul unei manichiuri cu gel fiind puțin mai ridicat față de cea cu ojă semipermanenta. Deși durează mai mult, între 2 și 4 ore, în funcție de complexitatea modelului de manichiură ales de clientă, rezistența gelului este mai ridicată, iar aspectul estetic este de asemenea mult îmbunătățit. 

Dacă ești pasionată de îngrijire și înfrumusețare și îți dorești să duci acest hobby la un alt nivel, cu o investiție minimă poți începe să-ți dezvolți propria afacere; începe să realizezi manichiuri prietenelor tale, colegelor sau rudelor, iar după ce vei avea mai multă experiență, te poți adresa și doamnelor sau domnișoarelor care nu fac parte din grupul tău apropiat, dar care își doresc o manichiură îngrijită și profesionistă. 

Nu ai nevoie de experiență sau cursuri profesioniste, poți investi în pregătirea ta și după ce ai început să realizezi manichiură cu ojă semipermanenta sau gel, kit-urile complete conțin și un ghid care te va îndruma, îți va explica întregul proces și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru aplicarea ojei semipermanente sau a gelului, așa că ai toate motivele să începi chiar acum!

Autor:


Tag-uri:

Alte articole


8 Martie: O Zi de Recunoștință și Inspirare


Concediu Perfect: De Ce Este Momentul Ideal să Începi Planificarea Acum?


Sărbători fericite și sigure pentru cei mici: Importanța echipamentelor de protecție în perioada Crăciunului


Brazi Artificiali: Alegerea Sustenabilă și Durabilă pentru Sărbători Fericite


Cum să Profitați la Maximum de Black Friday cu 3CHEAPS.com


Descoperă iPhone 15: Un Pas în Viitorul Tehnologiei Mobile


Organizatoare și Cutii Scule: Cum să Găsești Cele Mai Bune Oferte Online


Automatizarea Porților: Tipuri, Beneficii și Opțiuni Avansate pentru Confort și Siguranță


Ghid complet pentru alegerea unui aparat foto - Mirrorless vs DSLR vs SLR vs Compact


De ce este important să folosești un comparator de prețuri care oferă informații actualizate in timp real?


Top 10 Cadouri Ideale pentru Cumpărăturile de Paște: Cum Să Economisiți Bani, Timp și Efort


3CHEAPS la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest: Idei și strategii pentru dezvoltarea afacerilor online


Cele mai importante 10 lucruri la care să fii atent când comanzi un laptop


De ce să folosești comparatoare de prețuri înainte să faci cumpărături online


Cele mai potrivite cadouri pentru 8 Martie: 3 categorii de produse pentru a le arăta recunoștința!


La mulți ani! Primăvara aduce Mărțișorul - Simbolul bucuriei și fericirii


Valentine's Day se apropie și mulți dintre noi căutăm cadouri deosebite pentru persoana iubită.


3 idei de cadouri cu care nu poți da greș de Crăciun. Tu ce alegi?


Black Friday - evenimentul de shopping cel mai așteptat al anului. Oferte și reduceri incredibile la doar un click distanță!


Ești pasionat de lectură, dar și preocupat de natură? Comandă un ebook reader și bucură-te de lectură în timp ce protejezi natura


Ghiozdanul micuțului tău e gata de școală? Nu uita de echipamentul pentru ora de sport!


Baby monitoarele - ajutoarele de nădejde ale părinților. Iată cum poți să-l găsești pe cel mai bun!


Top 3 reguli pentru a combina perfect vinul cu mâncarea. Tu le cunoști?


Cum alegi cea mai bună placă de îndreptat părul? Caracteristici tehnice la care trebuie neapărat să fii atentă


Anette Resort - alegerea perfectă pentru răsfăț, relaxare și clipe magice!


Descoperă noile funcționalități ale platformei 3CHEAPS și bucură-te de shoppingul online!


Paștele bate la ușa, dar n-ai nicio idee de cadou pentru juniorul tău? Inspiră-te și alege ce e mai bun!


Scapă de musafirii nepoftiți din casa ta - idei pentru combaterea dăunătorilor


Se apropie Valentine's Day și nu ai idei de cadou? Mergi la sigur cu o pereche de...șosete!


Ești prieten bun cu somnul? Alege salteaua de pat potrivită și dormi fără griji!


Comparatoarele de prețuri: utilitate mare, provocări pe măsură


Sistem de supraveghere video


Testare COVID-19: alege tipul de test de care ai nevoie


Ia tradițională - punte între trecutul și viitorul culturii populare românești


Automatizarea porților batante, culisante și autoportante - o reală investiție pentru siguranța oricărei case


Cumpără un kit unghii cu ojă semipermanentă sau gel și treci de la un simplu hobby la o adevărată afacere la tine acasă!